Lige en hurtig vejledning til en frokost, retten er til ca. to personer.
Var tidligt hjemme i dag, så besluttede mig lige for at lave en lækker, men hurtig frokost. Dette er hvad det blev til.
Perlespelt (ris kan også sagtens bruges) med indisk inspireret kylling i wok.
Ingredienser:
1 spsk olivenolie
ca. 150 g kylling
2 gulerødder i små tynde stave
1/2 peber i grove tern
4-6 champignoner
1/3 brocoli i små buketter
1,5 dl mælk
1/2 dl bouillon
2 tsk karry
1/2 tsk spidskommen
1 1/2 tsk gurkemeje
salt & peber
1 1/2 tsk maizena
Skær kyllingen i små tern og steg det i olien. Mens kyllingen simre, ordnes alle grøntsagerne. Tilsæt grøntsagerne og svits dem af. Tilsæt mælk og krydderier samt bouillon. Smag til med salt og peber, lige før retten er færdig, tilsættes maizena.
Serveres med ris eller perlespelt som tilbehør.
Super nemt og lækkert alternativ til et stykke rugbrød (:
//Malene
Ingen kommentarer:
Send en kommentar